Comunicat d’aquesta assemblea sobre les detencions de les vaguistes i en defensa dels drets i llibertats civils.

Des de l’Assemblea Indignada 15M de Sants, i  atesa la greu situació d’atemptat contre les llibertats ciutadanes que estem patint darrerament, volem exigir responsabilitats, i per això expressem el següent comunicat:

Exigim la immediata posada en llibertat de totes les persones detingudes arran de la vaga del 29 de març.

Denunciem la campanya de criminalització de la protesta social que s’esta portant a terme desde el poder i els mitjans de comunicació afins.

Exigim la identificacó reglamentària dels agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra, i la prohibició dels mitjans de força lesius i indiscrimats, com és el cas de las pilotes de goma o els gasos lacrimògens.

Com a responsable polític del punt anterior, exigim la dimissió immediata del Conseller d’Interior, senyor Felip Puig i Godes.

Animem a tota la gent a sortir al carrer a defensar els drets civils i democràtics i a lluitar contra la política de retallades socials i laborals.

Animem a tots els veïns i veïnes del barri de Sants, i de Barcelona i àrea metropolitana en general, a afegir-se aquest diumenge 22 d’abril a la manifestació de denúncia d’aquests fets que tindrà lloc a les 18:00 a la Plaça Catalunya, aixi com a les mobilitzacions previstes com a part de la jornada de protesta global del 12 de Maig, molt especialment a la manifestació prevista a Barcelona, a les 18:00 de la data citada.

Juntes podem.

2 responses to “Comunicat d’aquesta assemblea sobre les detencions de les vaguistes i en defensa dels drets i llibertats civils.

  1. Ups… subi la version no corregida por error. Ya esta arreglado. Perdón por las faltas de ortografía de la anterior versión. Las malditas prisas… (Paco)

  2. A las 11h. del sábado 21 se ha convocado, en la Ciutat de la justicia de Hospitalet, una concentración de apoyo a las personas detenidas ayer, que pasarán a disposición judicial.
    Pedimos solidaridad y participación en las diferentes mobilizaciones y convocatorias que deriven de la represión a las compañeras.

Deixa un comentari