Comissions

Utilitza els sub-menús del apartat Comissions per informació sobre quan es reuneixen les diferents comissions.

Per cola-borar pots presentar-te a las reunions de les comissions o escriure a: acampadasants@gmail.com

2 responses to “Comissions

 1. Hi ha algun lloc on es puguin consultar totes les comissions creades a data d’avui i el lloc i hora de reunió? he estat a l’assamblea d’aquest vespre i han sortit moltes idees interessants i també s’ha parlat de les comissions, però m’agradaria veure-les totes escrites per així saber què es fa.
  També comentàvem amb una amiga que ha vingut per primera vegada; jo he vingut per segona pq he acostumat a anar a Plaça Catalunya, si igual com es fa allà, a l’Assamblea d’aquí hi ha algun dia en el que les diferents comissions portin un resum dels temes parlats; així poden saber unes comissions de les altres, i les persones que no hi participen també.
  No sé si això queda recollit a algun lloc (la informació que demano), però no l’he trobada.
  Moltes gràcies, bona nit i visca la revolució! un altre món és possible

 2. Hola Silvia,
  Tenim pendent actualitzar l’organigrama ja que n’hi ha alguna més. Dispensa les molèsties peròanem una mica saturats.
  Les comisions expliquen, breument, les tasques que han anat realitzant a l’Assemblea General que, fins avui, es realitzaven cada dia. Aquesta informació queda recollida a l’acta de l’Assemblea que la penjem cada dia.

  Tal i com hauras sentit a l’Assemblea d’avui, a partir de dimarts comencem a alternar les Assemblees Generals uns dies, i grups de debat i acció els altres dies (Laboral, Habitatge, Immigració, Educació, etc…). D’aquesta manera intentarem realitzar més debat i participació de la gent en temes que interessin a cadascú. Les conclusions d’aquests grups de debat i acció repassats a l’Assemblea General de l’endemà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s