Coordinació

————————————————————————————————

Definició de funcions de les assemblees d’Acampada Sants

 INTERCOMISSIONS:

Dia i hora: Tindrà lloc els dilluns a les 20.30h a plç de Sants

Funcions: És una assemblea en la què es reuniran totes les comissions i els grups de treball que formen part d’acampada sants. Té el propòsit de traspassar informació entre les diverses comissions i grups de treball. També és la què farà una proposta de l’ordre del dia de l’assemblea de dijous així com de qui farà la moderació i l’acta.

Assistents: Cal que hi assisteixin una persona o més de cada comissió i grup de treball. També poden assistir altres persones que ho desitgin.

ASSEMBLEA GENERAL

Dia i hora: Tindrà lloc els dijous a les 20h a plç de Sants.

Funcions: És una assemblea que reuneix tots els veïns i veïnes del barri que ho vulguin, és oberta a tothom. Decideix sobre les campanyes, activitats etc. que s’assumeixin com a assemblea.

Metodologia: L’assemblea s’organitzarà a través d’un ordre del dia que proposarà intercomissions. Aquesta proposta d’ordre del dia haurà de ser confirmada o bé modificada. Un cop tinguem l’ordre del dia assignarem un determinat temps per cada punt. Es preguntarà quanta gent vol intervenir en el punt i es distribuirà el temps equitativament. El moderador/a haurà de procurar que els temps es compleixin així com la gent que estigui intervenint. Cal determinar al començament de l’assemblea quina serà l’hora que s’acabarà la mateixa. Tant els moderadors com les persones que prenen acta seran rotatives.

————————————————————————————————

ACTA de la Reunió Coordinació (Dimarts 21 Juny 20h)

 Preparació Trobada d’assemblees de barri de Barcelona

L’Ordre del dia de la Trobada d’Assemblees de Barri del Diumenge 26 (17h Pl. Catalunya) serà:

 1. Explicació del perquè de la convocatòria
 2. Antecedents i presentació e la Coordinadora de barris que funciona abans del 15M
 3. Explicació de què entenem per l’Àgora de Plaça Catalunya
 4. Debat sobre com ens organitzem a partir d’ara i quins son els passos a seguir per tal de crear un futur espai de trobada i de decisió.
 5. Propera convocatòria

Aquests són els punts presentats des de la Comissió d’extensió però quedaran oberts a propostes el mateix diumenge a les 15h per consensuar l’ordre del dia.

 Sobre el Debat d’organització (punt 3):

 1. L’estructura organitzativa que hem estat debatent és la següent:

La Coordinació General del Moviment a Barcelona estaria representada per Delegats Territorials (barris). Es reunirien cada 15 dies i podrien convocar Assemblees Generals Extraordinàries Obertes per temes concrets.

2. Pel que fa a la localització d’aquestes trobades de la Coordinació General del Moviment a Barcelona:

Proposàvem de fer rotatives les trobades als barris i d’aquesta forma dinamitzar la xarxa. Entenem de totes maneres que la centralitat territorial de pl. Catalunya facilita l’accés a la majoria i per això pensem que s’hauria de debatre.

3. A nivell del paper de l’Àgora de Pl. Catalunya:

Creiem que l’Àgora de Pl. Catalunya hauria d’integrar-se en l’horitzontalitat en la que ens trobem la resta d’assemblees de barri.

4. Sobre les eines de comunicació entre Assemblees de Barri

Trobem que hauríem de demanar a les comissions nascudes a Pl. Catalunya de: Comunicació, Difusió i (sobretot) Extensió si volen continuar fent l’extraordinària feina realitzada fins ara reconduint-la a ser més extensiva i considerant pl. Catalunya com una plaça més del Moviment.
 Propostes a afegir a l’Ordre del dia:

 1.Movilitzacions:

–          fer extensiva la Manifestació als barris del dia 9 de Juliol (Sants ja l’ha convocada)

–          debatre accions pel dia 20 Juliol (aprovació al Parlament de retallades): s’ha comentat de fer ‘marxa funebre’ davant el parlament,  fer mobilització des de Parlament a les Oficines de ‘La Caixa’ i/o concentració de les Oficines de ‘La Caixa’.

2.Debat sobre l’adhesió i/o organització de la convocatòria (proposta provinent de Pl del Sol de Madrid) de la Consulta Popular. Volen portar 5 temes a consulta:

 • Reforma del sistema electoral: mayor proporcionalidad y desbloqueo de las listas electorales.
 • Ley de transparencia y nuevos mecanismos de control y lucha contra la corrupción.
 • Reforma para conseguir la separación real de los podemos del estado.
 • Establecimiento de fórmulas de participación ciudadana en los distintos niveles de la administración pública.
 • Control efectivo del fraude fiscal; sanciones a la mala praxis bancaria; y la regulación del actual sistema de incentivos a los cargos directivos del sector financiero (entre otras cosas para conseguir una economía responsable).

8 responses to “Coordinació

 1. Proposo crear un grup de treball de seguretat, amb relació directa amb coordinació, per tal de crear un “cos” de seguretat propi que ens permeti majors garanties en les nostres manifestacions, tant de seguretat pròpia com de control sobre esvalotadors i “rebentadors”. Traslladar aquesta proposta a la resta de acampades.
  Aquest grup hauria de tenir contacte amb els mossos per acordar i limitar les accions que es poguessin produïr i l’establiment dels àmbits d’actuació.
  Si oferim seguretat, no només guanyarem imatge si no que, a més, obtindrem seguretat.

 2. Retroenllaç: Acta Assemblea dilluns 20/juny/2011 | acampadasants

 3. Retroenllaç: Assemblea dissabte 25-juny-2011 | acampadasants

 4. Hola!!!!!!!!!queria informaros, que tanto democracia real ya como acampada sol se han desligado del manifiesto de 15 de octubre (aqui esta la info de DRY: http://www.democraciarealya.es/?p=3082) q es una iniciativa particular de personas afines al movimiento, pero no de acampadasol…no enredemos 😉

 5. Retroenllaç: Acta Assemblea, dilluns, 27 de juny, 2011 | acampadasants

 6. Retroenllaç: Assemblea General avui dijous a les 20h a Plaça de Sants | acampadasants

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s