Èxit de l’acció al metro contra la pujada de tarifes.

A Plaça de Sants han vingut companys de barris veïns com Les Corts i l’Esquerra de l’Eixample. Érem una bona colla de gent de totes les edats que hem omplert el vestíbul. S’han obert les barreres lligant-les amb brides i cinta de precint. També s’han precintat les màquines validadores de tiquets de manera que la gent havia d’entrar per les barreres de sortida que estaven obertes.

La “jornada de portes obertes” al vestíbul de la parada de Plaça de Sants, ha durat una mitja hora aproximadament. Com a mínim, durant aquest temps, els usuaris han entrat sense pagar. Tothom entenia la protesta.
Després hem entrat al metro, tot cridant consignes i hem anat a la parada de Sants Estació, on ens hem esperat als companys de Castelldefels i L’Hospitalet.

A les 20h, s’han bloquejat les portes del metro per tal que no pogués posar-se en marxa. De manera sincronitzada, altres barris també han fet el mateix. El resultat ha sortit als panells informatius: Les línies 1, 3 i 5 aturades per “una incidència”. L’aturada ha durat 10 minuts en els que s’ha informat als usuaris de la protesta (moment de la imatge).

incidencia metro

Molts ens han aplaudit.

Molts mitjans informatius no han pogut deixar de fer ressó.

Accions similars es repetiran el dimecres de la setmana que ve i potser setmanes següents.

Vídeo de l’acció de la setmana passada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s