ACTA ASSEMBLEA 06-06-2011

ACTA ASSEMBLEA Dilluns 06/06/2011

1. Lectura de l’ordre del dia.
2. Resum de l’acta de dissabte (lligada a la convocatoria de demà de trobar-nos a les 18:30 a la Plaça per anar a la cassolada de Zona Franca)
3. Informes comisions/grups de treball
Activitats
Demà 12:30 desnonament a Badalona. 18:30 Xerrada lluites libertàries, 19h Cassolada Zona Franca. Dimecres Taller d’autoprotecció a les 19h, Comissió d’educació 19:30, cooperatives de treball 19:30. Divendres xerrada de sexualitat i gènere, dissabte 11h cordó humà fins a Can Batlló.
Dimecres i dijous cinema a la fresca
Coordinació
Proposta modificar agenda de manera que hi hagi assemblea fixa dilluns i dijous i la resta de dies grups de treball.
Hi ha cert debat. Opinions de que fins al dia 15 i dia 19 s’ha de fer molta presència, opinions de no solaparnos amb les assemblees de Plaça Cataluna (dimarts, divendres i diumenge), opinions, d’esperar fins al dia 15 per canviar el format, opinions de que és millor que l’assemblea sigui uns dies fixes i no que vagi canviant segons la setmana…
S’APROVA ASSEMBLEES NOMÉS DILLUNS I DIJOUS. DEMÀ GRUPS DE TREBALL, DIMECRES I DIVENDRES JORNADES PER FER DIFUSIÓ I PREPARAR LES MOVILITZACIONS.
Difussió
Demà 19:30 teatre invisible.
Hi haurà un pendrive amb els pdfs de difusió perquè la gent l’agafi i pugui imprimir.
Hi ha un calaix amb material per fer fotocòpies.
Hi ha un panel amb les coses que pot fer la gent que vulgui ajudar.
Infraestructures
Fa falta escorreplats, sorra, fogó de peu, caballets, cadires, plats i coberts
Habitatge
Estan fent recerca per identificar els habitatges buits al barri, fer un mapa senyalant-los i després penjar cartells de les cases que les identifiquin (demanen info, s’estan coordinant amb la plataforma de la COOP)
Estan intentant verificar si el percentatge d’habitatge social del barri és l’estipulat (amb l’ajuda d’un colectiu d’arquitectes del barri: el COL)
Recullen desnonaments per fer xarxa de soport. Demà 12:30 Alfons XII, Badalona. Un cas del barri pel Juliol, n’estan pendents.
Ahir reunió a Pl.Catalunya: diferents associacions i plataformes. Contacte habitatgeacampadabcn@gmail.com. Estan fent uni facebook de desnonaments i repparen una trobada debat de barris. Hi ha l’acta al web i al punt d’informació.
Educació
Aquest dimecres debaten sobre què entenem per educació.
Es comenta com va anar l’assemblea d’infants de diumenge. Divendres hi haurà una gimkana. Demanen material per fer murals. Demanen informació de com afecten les retallades a cada escola. Dia 8 cassolada a Sant Jaume en comptes de a la plaça. L’acta està disponible al web.

4. Informació d’Accions i Vaga General de Pl. Catalunya

Calendari d’aquesta setmana: dimarts Yamaha 11h, dimecres telefonica vaga de 4h a la Jefatura social (11h) i després es sumen a la protesta a la Vall d’Hebron, dijous Celsa 11h, divendres seat 10h. L’objectiu és unir lluites amb els treballadors de les empreses. El punt de sortida sempre és plaça Catalunya. El dia 11 a les 12 macroassemblea de treballadors en lluita. Dia 19h manifestació general. Recullen diners per financiar difussió de les movilitzacions. + informació: trabajadoresindignadosbcn.wordpress.com
5. Torn de propostes.
– Posar una webcam retransmitint 24h per internet en directe
– Replantejar l’acampada i posar l’accent en les accions
– Ficar temes de l’acampada (i d’altres acampades) al calendari d’activitats
– Crear grup de treball de la salut, tractar temes com les retallades, l’avortament, etc.
– Que cadascú posi informació a les bústies del seu bloc de pisos
– Ens hem de concienciar de la natura i de la pau vs. guerra
– Ens hem de plantejar per què no arribem a més gent

6. Torn de debat

Webcam
Hi ha un debat en el qual es parla de possibles problemes tècnics, de que potser ens estem centrant molt en la imatge, diuen que potser ens visibilitza al barri però també que molta gent no fa servir internet i és millor el boca a boca. Es comenta que estaria be coordinar-se amb radios lliures del barri o posar un projector perquè lagent vegi el twitter en directe. FINALMENT S’APROVA RETRANSMETRE NOMÉS EN AUDIO, QUAN SIGUI TÈCNICAMENT VIABLE ENS AVISARAN.
Replantejament de l’acampada
Hi ha un debat molt intens, amb opinions favorables a marxar (la gent del barri no veu bé l’acampada, si som pocs això crema molt, el sentit d’això només es trobar-nos i parlar i per això no cal acampada, ara que ja tenim grups de treball no cal acampada, s’ha de canviar l’estratègia de vsiibilització i ha de ser uan que es pugui aguantar durant molt de temps) i opinions en contra (encara no estem consolidats, perdre la plaça ens farà perdre força, fins als dies de movilització s’hauria d’aguantar la presència, s’ha de seguir en la plaça però posant més esforç en accions i menys en cuina, etc.) ES CONCLOU QUE NINGÚ ES QUEDARÀ A DORMIR EN SANTS EL DIA 14. LA ASSEMBLEA OPINA QUE AQUELL DIA ES DESACAMPA PERÒ SI ALGÚ ES VOL QUEDAR, ENDAVANT. EN QUALSEVOL CAS NO TORNEM A PARLAR-NE A L’ASSEMBLEA I QUI VULGUI QUEDAR-SE DESPRÉS DEL 14 QUE FACI EL QUE VULGUI.
Grup de treball de salut
Es troben demà a les 21:30
Natura
A la plaça reciclem. Demanen col·laboració en neteja: no deixar burilles ni llaunes pel terra. Qui vulgui formar la comisió de medi ambient que s’apunti a la llibreta taronja del punt d’informació.

7. Torn obert

– Manifest per la gent gran. Es farà en octaveta.
– Es farà un cartell guapo per difondre al barri l’assemblea del dia 18 aen la qual s’organitzarà la mani del dia 19.
– Demà 20h reunió per millorar la dinamització d’assemblees. Propostes de millora: ordre del dia més concís i amb continguts, + concisió per part de la gent, separar més clarament les propostes de les comisions del torn obert, si estem 3 hores sense avançar la gent deixa de venir, hi ha un colectiu al barri que ens podria ajudar però sobre tot fa falta gent que vulgui involucrar-se
– Tots els dimarts a les 10h, yoga
– Estaria bé que cada comisió tingués un mail i estiguessin disponibles al punt d’informació
– Es demana que la gent ompli l’enquesta i que la passi pel barri
– Es fa un minut de silenci pel que ha passat a Palestina.

2 responses to “ACTA ASSEMBLEA 06-06-2011

  1. Sobre el tema de las asambleas que serán lunes y jueves, no puedo asistir a la del jueves, asi es que si alguien puede decir que el “Grup de suport al aturat i cadena de favors”, continúa trabajando para poder ponerlo en funcionamiento, lo agradecería.. (es solo pasar el aviso).

  2. Gràcies a tots/es per venir a fer soroll a la primera manifestació pública del barri de la Marina (Zona Franca)!!!

    Corregeixo l’hora:
    A les 19h hi haurà cassolada i després l’assemblea de barri!!!!!!

    Ens veiem tots allà!!

    -IndignatsZonaFranca-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s