Xarxa de suport mutu

BAND XARXA SUPORT MUTU DE SANTS

2 responses to “Xarxa de suport mutu

 1. to director.aca

  ACA

  “Els Rius son germans nostres, perque ens alliverent de la sed”

  Anonim ancestral

  Benvolguts Srs:

  L’ass. AYLA del mas La Farga de Beget- 17.867 -Alta Garrotxa, dedicada a la permacultura en la seva mas extensa expressio.

  Y en nom de l’A.V.R.A.G.O. , Associacio de Vehins Residents a L’Alta Garrotxa Oest, representades per mi, pregunto:

  Que n’han fet dels nostres peixos ? , que n’han fet de les nostres aigues clares ? que n’han fet dels nostres ocells ? que n’han fet de tota vida de ribera ???

  Aquest correu Electronic comença molt indio, pero acaba molt america.

  Desde que al 1986 el Sr. Jordi Pujol va “alliberar” les aigues i van pasar a titularitat publica, no se que s’ha fet en altres llocs, el que si se es que aquí, en el meu riu, avans ens hi banyabem i agafavem truites de 2 pams, ara despres de la seva gestio el que agafem de 2 pams son els “furrullos de merda” de la NO depuradora de Beget que baixent surant, i si t’hi bañes alla vostes amb las consecuencias, hasta el tifus pots agafar.

  Com a Cap del Consell d’Ancians de l’Alta Garrotxa, prenc posesio de nou dels nostres Rius, Fonts, Ivets, llacs i Sorgencies de tot tipus, dins de tot l’espai denominat per vostes com a EIN de l’Alta Garrotxa.

  Els nostres advocats presentaran una demanda per danys i perjudicis Medioambientals,de totes les depuradores e intervencios que Vds. aurient d’haber fet en tots els anys que fa que ostenten la titularitat d’aquestes aigues i no han fet, amb multes y recarrecs iguals als que vostes apliquent als particulars, mes els interessos, dels interessos, del interesos…de tots aquests anys.

  Es per aixo que a partir d’Avui, els donem per asebentats de que els fem un “EMBARC PREVENTIU DE TOTS ELS SEUS BENS” incluida la titularitat de l’Aigua y qualsevol cosa que malvaratin a partir d’ara els hi imputarem com a Penal. Adelantannos aixi al “Pelotazo” de CaixaBank, i esent creditors anteriors.

  Em despedeixo de vostes, att.

  Chief txopii mayans de la farga

  Segons els seus sistemes de registres, i per cortesia:
  ( Jordi Castells Quintana dni. 01.101.509-Q)

  ES PREGA CONFIRMACIO DE REBUDA

  Reply Forward

  11 older messages
  Jordi Castells9:36 PM (9 hours ago)

  ———- Forwarded message ———- From: Jordi Castells <saludayla@gmail…

  Jordi Castells
  6:31 AM (54 minutes ago)

  to Moviments

  CAIXABANC NO ES QUEDARA AMB L'IGUA DE CATALUNYA !!!!!!

  ———- Forwarded message ———-
  From: Jordi Castells
  Date: 2012/1/31
  Subject: A la Att. Srs. Carles Hernandez,Alex Rocas,Leonard Carcole,Lluis Recoder i Sr Artur Mas.
  To: director.aca@gencat.cat

  ACA “Els Rius son germans nostres, perque ens alliverent de la sed” Anonim ancestral Benvolguts Srs: L’ass. AYLA del mas La Farga de Beget- 17.867 -Alta Garrotxa, dedicada a la permacultura en la seva mas extensa expressio. Y en nom de l’A.V.R.A.G.O. , Associacio de Vehins Residents a L’Alta Garrotxa Oest, representades per mi, pregunto: Que n’han fet dels nostres peixos ? , que n’han fet de les nostres aigues clares ? que n’han fet dels nostres ocells ? que n’han fet de tota vida de ribera ??? Aquest correu Electronic comença molt indio, pero acaba molt america. Desde que al 1986 el Sr. Jordi Pujol va “alliberar” les aigues i van pasar a titularitat publica, no se que s’ha fet en altres llocs, el que si se es que aquí, en el meu riu, avans ens hi banyabem i agafavem truites de 2 pams, ara despres de la seva gestio el que agafem de 2 pams son els “furrullos de merda” de la NO depuradora de Beget que baixent surant, i si t’hi bañes alla vostes amb las consecuencias, hasta el tifus pots agafar. Com a Cap del Consell d’Ancians de l’Alta Garrotxa, prenc posesio de nou dels nostres Rius, Fonts, Ivets, llacs i Sorgencies de tot tipus, dins de tot l’espai denominat per vostes com a EIN de l’Alta Garrotxa. Els nostres advocats presentaran una demanda per danys i perjudicis Medioambientals,de totes les depuradores e intervencios que Vds. aurient d’haber fet en tots els anys que fa que ostenten la titularitat d’aquestes aigues i no han fet, amb multes y recarrecs iguals als que vostes apliquent als particulars, mes els interessos, dels interessos, del interesos…de tots aquests anys. Es per aixo que a partir d’Avui, els donem per asebentats de que els fem un “EMBARC PREVENTIU DE TOTS ELS SEUS BENS” incluida la titularitat de l’Aigua y qualsevol cosa que malvaratin a partir d’ara els hi imputarem com a Penal. Adelantannos aixi al “Pelotazo” de CaixaBank, i esent creditors anteriors. Em despedeixo de vostes, att. Chief txopii mayans de la farga Segons els seus sistemes de registres, i per cortesia: ( Jordi Castells Quintana dni. 01.101.509-Q) ES PREGA CONFIRMACIO DE REBUDA

  Reply Forward

  Click here to Reply or Forward
  People (11)Leonard Carcolé Galea (ACA)
  Add to circles

  Show details

  0% full
  Using 11 MB of your 7675 MB ©2012 Google – Terms & Privacy
  Last account activity: 38 minutes ago
  DetailsYou have 2 new messages.

 2. 26 maig 2012 11:30 hores davant del mercat de la Florida(L´ Hospitalet),xerrada: REFORMA LABORAL-VIOLENCIA PATRONAL amb el company Quique de Sants,esteu totxs convidatxs,feu difussió si us plau.
  Assamblea LaFlorida
  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s