Contacte

Vols col·laborar?

(Donar forma a les idees amb empenta)

En Assemblea General s’exposaran els temes tractats a les diferents comissions, Grups de treball i es votaran els que siguin necessaris, i s’obriran torns lliures de paraula. Cal remarcar que si algú vol aportar quelcom en temes concrets, lo ideal es que s’adreci a l’assemblea de la comissió que estigui relacionada amb el tema a proposar i treballar-ho allà amb la gent interessada per després exposar-ho a l’Assemblea General.  Seria bo que fos una proposta elaborada amb dades de fonts contrastades, recolzada amb arguments de base. Cada persona pot ser/es una comissió en potencia si treballa una proposta i la presenta ben elaborada amb cara i ulls.

Funcionament general: Cada dilluns a les 19:30 a Pl. Sants es reuneix Intercomissions, persones de cada comissió i/o qualsevol persona interessada en donar un cop de mà per preparar una proposta d’ordre del dia, temporitzar, dinamitzar l’assemblea general, fer difusió de la proposta juntament amb la documentació que calgui (per facilitar la discussió) …

Els dijous, en començar l’assemblea es llegeix la proposta i la distribució de temps, i si alguna persona present vol afegir un altre punt es proposa.

L’ordre del dia definitiu és el que aprova l’assemblea.

Nom E-Mail / Web
AcampadaSants acampadasants@gmail.com
https://acampadasants.wordpress.com
Implicat Acampadasants@impli.cat
http://lists.impli.cat/mailman/listinfo/acampadasants
Comissió Activitats acampadasants@gmail.com
Comissió Coordinació coordinacio.sants@gmail.com
Comissió Difusió difukampsants@googlegroups.com
http://groups.google.com/group/difukampsants
Comissió Informàtica pckampsants@googlegroups.com
http://groups.google.com/group/pckampsants
GT Educació edukamsants@googlegroups.com
http://groups.google.com/group/edukamsants
GT Habitatge habitatkampsants@googlegroups.com
http://groups.google.com/group/habitatkampsants?hl=es
GT Immigració / Interculturalitat immigraciosants@googlegroups.com
http://groups.google.com/group/immigraciosants
GT Laboral comissiolaboralsants@gmail.com
https://laboralsants.wordpress.com/
(GT = Grup de Treball)

6 responses to “Contacte

 1. Retroenllaç: Acta Assemblea dilluns 20/juny/2011 | acampadasants

 2. Retroenllaç: Assemblea dissabte 25-juny-2011 | acampadasants

 3. He vist que a l’inici del blog encara surt el tema de la consulta popular del 15-O sobre el 5 punts i que es crida al posicionament. Però a l’Assemblea d’ahir ja es va aclarir, per dos cops, que la iniciativa no venia de Sol, ni de cap altra Assemblea i que Democracia Real Ya havia criticat la iniciativa (http://www.democraciarealya.es/). Per evitar més confusió crec que s’hauria de treure el punt del blog o posar una nota explicativa.

  D’altra banda es continuen anunciant cassolades a Sants a les 21 h, quan es evident que no es fan i que el seu futur s’ha de discutir dijous dia 30 a les 20h (i que no s’interromprà l’Assemblea per fer la cassolada). També es semblaria millor treure l’anunci, perquè si hi va algú i no hi ha res, es mosquejarà.

  Ja sé que aneu molt enfeinats i que feu el que podeu i més, però crec que entre tots/totes hem de vigilar la fiabilitat de les notícies.

  Martí

 4. Retroenllaç: Acta Assemblea, dilluns, 27 de juny, 2011 | acampadasants

 5. Hola Acampada Sants. tinc algunes propostes/ idees per a debatre en la pròxima assamblea.
  primer de tot, crec que ens hauriem de centrar en fer accions polítiques. tenim els politics a punt de mira. i això s’ha d’aprofitar. proposo fer una crida a totes les acampades de catalunya per a reunir-nos a plaça catalunya tot un cap de setmana i decidir quina és el tipus d’acció que volem fer per el dia 20 i com ho volem fer. obrir grans debats de quina és la millor opció i que vingui tothom a participar. sobretot la gent que està col.laborant amb tot lo de les acampades. no marxar fins que sapiguem quina és la acció exacte que es vol crear, no violenta,…etc. i des d’allà tornar cap als barris a expandir la proposta. s’ha d’anar tots a una. si cada un fa la seva no fem res.i per anar tots a una s’ha de tenir molt clar com es vol realitzar la acció, que es farà, que no es farà….com s’actuarà si es veu algu violent,…que tothom ho tingui clar, i fer pinya!!! no és el mateix anar 100 persones a parar un grup de violents que anar-hi 3 o 5. llavors també proposo fer una crida a totes les acampades de barris per si volen unir-se a la cercavila del dia 9. hi haurà un contingut interessant en quan a temes polítics actuals, sanitaris, educacionals…i com més siguem més gent més atraurà.
  proposo fer activitats durant el mes d’agots a la plaça. molta gent no podra marxar de vacances degut a la crisis. si oferim activitats de yoga, taixi, pintura, teatre,…i fins hi tot cinema a la fresca passant documentals i películes que ajudin al desenvolupament personal, que ens parlin de temes actuals que ens afecten a tots,..etc…aixo por ajudar al moviment. no crec en els documentals revolucionaris dels maquis,…etc. ja que és algu passat. sino proposo passar informació de temes actuals com transgènics, concienciació mediambiental,…crisi econòmica,.. i tb películes per a potenciar la nostra part més conscient i espiritual, com “i tu que sabes”,un planeta feliz….per a que sigui més divertit tot una mica. llavors tb proposo un dia a la setmana menjador popular a la plaça. tampoc sense carregar perque els de la organització també tenim dret a vacances,…pero crec que serien bones coses a fer…
  una última cosa que podriem fer és posar una pancarta ben grosa que es vegi des de la carretera, plaça,…i que doni l’enllaç de la acampada perque la gent vagi veient lo que s’està fent.
  fins dilluns!!!
  Anna

 6. Acampats a Wellington! Hem passat la nit unes 30 persones, provem d’avançar, amb moltes ganes, pensem que la segona nit potser podem arribar a 50 persones!
  Qualsevol info útil envieu-me-la a nagiosjoan@gmail.com!
  Merci

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s