Acta assemblea 10/1/13

1) Informació del moviment estudiantil a les universitats. Candidatura a la UPC de gent de les assemblees, com ja es va aconseguir a la UAB. S’està posant en marxa la idea de fer classes al carrer, parlant amb professors, com es va fer a Madrid. Qui tingui contactes que mogui la idea, potser parlar amb l’AES France “sc Macià o comentar-ho a l’assemblea groga. Projecte de web “nopucestudiar.cat” per a aquells que hagin tingut dificultats per pagar la matrícula i no hagin pogut matricular-se en algun curs o en cap, similar a nopucvotar.cat.

2) 23-F Mareas Unidas: a Madrid s’està preparant una mobilització de les “mareas” per a aquest dia sota el lema ” no més cops d’estat”. Ens preguntem què es farà a Barcelona i si no fer quelcom al barri amb l’assembleagroga o organtizar una reunió a nivell de Barcelona amb les lluites actuals (hospitals, educació, Telefónica…). Enviat email a l’espai de coordinació proposant la idea.
3) 15-M: començar a preparar alguna cosa, comentar-ho a l’espai de coordinació i proposar quelcom original. Muntar-ho bé i convocar reunions aviat. Hi ha una reunió per mumble el 30 de gener a nivell estatal.
4) Espai de coordinació divendres 18 de gener: potser hi va l’Ana.
5) Somsants.net: preparant un vídeo explicatiu de com funciona de manera ràpida. Ja tenim veu!
6) Sanitat:
– hem fet contactes amb un centre de salut mental al barri (concertat). Idea de fer una xerrada amb diferents usuàries i espais de salut del barri per veure com ens afecten les retallades. S’havia parlat amb la Montse Pineda per si podria assistir-hi.
– Intentarem aconseguir l’acta de la reunió del grup de sanitat de l’espai de coordinació que es reunia ahir. Seria interessant participar en la propera reunió.
. A la tancada del Clínic faran una denúncia, però com a usuàries no hi podem fer gaire.
– CAP Carreras Candi: el tanquen i traslladen els pacients a Serra i Arola (Vapor Vell). La CUP treballen el tema i ens proposen participar, també amb l’AVV de Badal. Enviaré un mail per veure quan ens podem reunir. Principals reivindicacions: posar un bus i més atenció domiciliària.
7) Audiència pública del districte: la Marina proposaven treballar conjuntament de cara a la propera audiència i preparar-la bé. Pato, podries respondre i dir que comptin amb nosaltres? Podríem tractar de temes que sí afecten l’Ajuntament com l’eliminació de busos en relació amb el trasllat del CAP.
8) Campanya de l’aigua és vida, intentar aconseguir l’acta i estar al dia de la propera reunió.
9) Es proposa treballar el tema de les pensions. Surten diverses idees: fer campanya de difusió i també fer difusió d’un formulari de reclamació que ha tret el col·lectiu Ronda (http://www.cronda.com/Destacats/Dret-a-l-actualitzacio2), agitació, concienciació, publicació d’un fulletó o petit diari com es va fer amb el transport per la vaga de TMB l’any passat. Es crea un grup de treball que es trobarà dimarts 15 a les 20h a l’espai obert, obert a qui vulgui participar. Enviat un email al Jordi Juan per si vol venir ell o algú del col·lectiu Ronda.
10) Afins Barcelona: confluència de grups d’afinitat de moviments socials de Barcelona. S’estan preparant unes jornades similars a les de pensar el moment de l’any passat, per a finals de febrer. No hem pogut assistir a cap reunió però estaria bé que els barris hi fóssim. La propera reunió és X a les 18:30h a l’Espai Obert (no vaig apuntar el dia!) i la Sílvia hi anirà, si algú altre pot endavant.
Convocatòries:
– S’està preparant un gran espai d’autogestió de la salut a la Teixidora (Poblenou) amb punts de vista molt amplis. Propera reunió el dilluns 14 a les 19h a la teixidora.
– Debats de feminisme i preparació de les jornades pel 8 de març aquest cap de setmana. Interessant debat sobre l’autonomia i el feminisme dissabte al matí.
– Flashmob de Telefónica a Las Arenas, convocatòria a les 11:30h a les torres de Plaça Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s