Acta assemblea 22-11-2012

1. S’aporten diferents propostes per a donar continuïtat a la vaga general del 14n en relació als comerços i començar a sensibilitzar per a una previsible futura vaga.
a. Es proposa fer una enquesta amb preguntes de valoració de la vaga i motius pel seguiment o no de la mateixa. Es valora l’efectivitat i viabilitat de l’acció.
b. Llista de botigues amigues (elaborar llista de botigues que van fer seguiment de la vaga).
c. Proporcionar distintius per aquells comerços que sí van fer vaga “Comerç solidari amb les treballadores”.
d. Llista de botigues + distintiu/cartell de les botigues que van obrir el dia de la vaga general.

2. Valoració de l’acció en suport a la vaga de fam dels treballadors de Telefònica i possibles noves accions. Es comenten les noves notícies del treballador que ha hagut d’abandonar la vaga de fam per motius de salut. S’acorda recolza noves accions que sorgeixin dels treballadors de Telefònica i altres col•lectius en relació amb la mateixa.

3. Valoració de la xerrada-debat “Independència i drets socials”. Valoració global molt positiva. Ens desagrada el punt electoralista que va tenir la xerrada en certs moments. Es valora el risc de portar un ponent que es troba en plena campanya electoral. Es proposa crear un nou sistema per a transportar les cadires. Es demana que en futures xerrades hi hagi un grup que es comprometi amb la part organitzativa per poder començar amb puntualitat.

4. Propostes de futures accions:
a. Jornada/xerrada/debat de recolzament de “Cafè amb llet” + intervenció dels professionals del CAP Numància.
b. Projecció de la pel•lícula “La educación prohibida” + cine-fòrum/espai de reflexió/xerrada/debat + possible presentació dels nous projectes d’educació en que treballen els col•lectius del barri.

5. Aspectes organitzatius: És necessari que hi hagi representació en les assemblees simultànies del dia 1 de desembre (“Refundació de l’ABS” i “Espai de coordinació. Jornada de reflexió”).És necessari distribuir les tasques d’organització de l’assemblea (ordre del dia, actes…) de forma rotatòria. Propostes per actualitzar el plafó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s