Fotografies concentració solidària amb la vaga de fam de Telefònica-Movistar a Sants

Ahir dilluns, unes seixanta persones es van concentrar davant la botiga de Movistar-Telefònica de Carretera de Sants amb Pl. Espanya en solidaritat amb la vaga de fam que porten des de ja fa 16 dies cinc treballadors de Telefónica per la readmissió de Marcos, un treballador amb vint anys d’antiguitat acomiadat per baixes mèdiques justificades (hèrnia discal). Movistar (marca comercial del grup empresarial) porta, aquest any, 3.455 milions d’euros de beneficis nets, un 26% més que l’any passat.

La concentració va continuar per Carretera de Sants cap a l’altre botiga (a l’alçada del mercat d’Hostafrancs) fent crides al boicot a Telefònica i va comptar amb la participació de veins i veïnes del barri, treballador de telefónica , membres de l’assemblea de persones a l’atur de Barcelona i d’altres barris. Ahir també, la Comissió Laboral de 9Barris va fer un dia de dejuni com a mesura de suport i per trencar el silenci informatiu. Una acció similar han fet treballadors de Guipuzkoa,per decisió unànime del comitè d’empresa.

Aquest dimecres 21 a les 16h els vaguistes convoquen a una concentració massiva al Fòrum, a la vora del Centre Diagonal 00, on assistirà la plana major de directius de Telefònica. A data d’avui, l’empresa no s’ha reunit amb els vaguistes.

Tot i què la vaga de fam té una forta barrera informativa, el passat cap de setmana la vaga de fam ja va ser publicada a El Periódico i ahir al País. Cap mitjà de comunicació públic se n’ha fet ressó.

Els vaguistes de fam es troben als locals de l’empresa a C/Marqués de Campo Sagrado, 22 on cada dia hi ha programats actes de solidaritat, suport i debat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s