Acta Assemblea Indignada Sants, dijous 6 de setembre a la Plaça de Sants

Número de persones: entre ¿10 i 15?
Acta Assemblea Indignada Sants, dijous 6 de setembre a la Plaça de Sants

– Benvinguda a la gent que ha vingut de l’Assemblea de Les Corts per treballar alguns temes conjuntament

– Comisions :+ Laboral +:

:+ Educació +:

:+ Habitatge +:

es reuniran dimarts que vé al CSS

cassolada dimecres 12s, s’ha passat per la llista. s’està fent un panell que es deixara el div al CSS 17h i algú de l’ass indignada sants l’anira a buscar per portar-ho a la cassolada -> dilluns per la tarda 17h es queda per penjar cartells als instituts (17h Plça Sants)

han de tornar a reunir-se no saben quan per veure com evoluciona la comisió i les tasques d’aquesta.

:+ Salut/Sanitat +:
la Montse va enviar correu de la campanya per empadronar-

+: Difusió :+

se a l’Associació Creació Positiva o a l’Ajuntament per aquelles persones amb problemes amb l’atenció mèdica (deguts a la no disponibilitat d’un habitatge).

També es va parlar abans de l’estiu del cartell amb instruccions per no pagar l’euro per recepte per tal d’enganxar-lo a les farmàcies. Recordar a la gent que surt més car els tràmits que haurà de fer l’Administració per cobrar l’euro per recepte i l’interès (d’uns 20 cèntims) , que el propi interès. És a dir que a nivell global surt perdent l’Administració.

Cap a finals de setembre, reunió de comunicació/difusió de les diferents assembles de barri de bcn per tal de coordinar una mica la difusió (unificar eines de treball, millorar metodologies, etc..)

Difusió(sants) es tornara a reunir la setmana vinent segurament. Després de la cassolada(17h) de dimecres 12s.

– Xerrada sobre Corrupció (organitzada conjuntament Les Corts + Sants)

Es farà a partir de la última setmana d’octubre, quan la persona tingui disponibilitat. S’agafaran cadires de l’Espai Obert (ja es demana) i es fara al carrer Badal, a l’alçada de Violant d’Hongria (carrer on hi ha l’Espai Obert)

– Les Corts demana un cop de mà per muntar l’Espai de Coordinació. Probablement el 21 de setembre cap a les 18 o 18.30h. Algú de sants s’apunta un dia de la setmana que vé per perparar l’ordre del dia de l’EC.

– Ass. Indignada de Les Corts, es reuneix el dilluns a les 20:30h a la Plaça de la Concòrdia. Hi anirem des de Sants per mirar d’actuar conjuntament per preparar diverses activitats/accions.

– Convocatòries

+: 11S :+ Convocatòria de l’Esquerra Independentista/CUP 17h Plaça Urquinaona, vs ANC a les 18h a Passeig de Gràcia

+: 15S :+ Marxa a Madrid convocada per CCOO, UGT i alguns altres sindicats desmarcant-se del 25S (Congreso)

+: 12-16S :+ Festa Major de La Bordeta a Can Battló
+: 15S :+ Aturem Eurovegas (17h, demanaven ajuda però ja esta força

cobert tot), es fa al camp de futbol de Cornellà, si no canvien res. +: 25S :+ Ha sortit la Cordinadora25S per intentar

arreglar/modificar/manipular (diversitat d’opinions) la convocatòria de ‘Ponte en Pie’. Ponte en Pie no s’uneix a la Coordinadora25S perque diu que han modificat varis pilars de la convocatòria ‘original’, com el caràcter Indefinit (temporalment) de l’acció, plantejava la dimisió del Govern, i han canviat els tèrmins usats per la polseguera aixecada dels que ho equiparàven a un cop d’estat. Diumenge i dilluns vinent reunió preparatoria per encarar el 25S a les 18h a Plaça Catalunya (comisions: logística, difusió- comunicació i acció-estratègia)

+ Es proposa realitzar octavetes informatives de cara als dies propers al 25S (abans i després) per fer contrainformació a peu de carrer tant informant de la convocatòria com de com va avançant en el cas de que tingui continuitat l’acció del 25S.

+: 30S :+ Assemblea del Barri de Sants convoca assemblea dsprés d’haver fet les FMAS’12 i la valoració, per tal d’encarar la refundació de l’ABS. Sembla que és a l’Espai Obert, es pasarà per mail/somsants la convocatòria.

Des de l’Ass. Indignada de Sants hauriem de parlar prèviament i asistir a l’assemblea del 30 de setembre per intentar plantejar també quin paper ha de jugar l’ass. Indignada de Sants respecte a l’ABS i a l’inversa.

+: 06Octubre :+ Jornada de tot el día de Refundació de l’ABS hauriem d’assistir-hi com a Indignada i veines del barri.

– Altres
+ Es planteja l’ús que es fa de la llista de correu ‘interna’ es proposa

disminuir-ne l’ús o si més no, fer-lo servir per a coses ‘importants’ i ‘necessaries’ ja que rebem masses correus amb escrits i continguts interessants (més o menys) però no són temes a treballar a l’assemblea i saturen els correus. Al final la gent ja ni es mira els correus Ass15MSants perque n’hi ha masses. Hauriem d’intentar de comunicar-ho o via mails directes (qui vulgui), o provar de fer servir definitivament http://somsants.net per als temes que no són de caràcter ‘privat’ de l’assemblea. I fer servir el correu per a coses més ‘internes’.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s