Acta assemblea 20 de juny de 2012

1-comisions:    laboral,  educació, habitatge, immigració, difusió, altres. (activitats  futures? informació de coses importants)

Es recullen algunes de les reivindicacions de les diferents comissions per poder redactar la carta d’exigències a nivell de barri.

Les comissions que faltin hauran de treballar al llarg de les diferents assemblees.

 • Ensenyament: Inadmissible l’augment de la ràtio d’alumnes per professor i aula.

 • Inadmissible també la reducció d’hores dels Mestres per poder atendre a les famílies, etc

(Això ho trasllada una companya que encara que no forma part ben bé de Marea Groga està implicada en tot això, i són les queixes més continues que escolta als pares)

 • Es proposa la insubmissió fiscal del barri (l’objectiu concret és que dels nostres impostos no es pagui la militarització, l’exèrcit, etc)

 • Immigració: Reivindicació per aconseguir la residencia als tres anys de targeta de residencia, i més ara que l’has de renovar amb contracte de treball i no hi ha feina.

 • Reivindicació en contra de la mesura anunciada pel govern de la pèrdua de la tarjeta sanitària pels immigrants que no tenen papers.

Informació sobre l’estat de les comissions:

 • Del company que es troba a la uni lluitant contra les retallades etc: A la uni s’ha fet un referèndum per no tancar les actes, amb una participació al voltant del 25% s’ha recolzat aquesta proposta.

 • Habitatge: estan recolzant a unes senyores que pateixen mobing.

 • La comissió laboral va fer una xerrada el dia 19 a on es donaven eines per defensar-se a la feina amb l’actual pèrdua de drets, es fa un petit resum. Es pot trobar aquest resum per escrit al blog de la coordinadora laboral i suport mutu 15M. S’informa que hi ha un PIL (punt d’informació laboral) al Centre Social de Sants, carrer Olzinelles, 30. Dilluns de 19h a 20h.

Es planteja la possibilitat que la comissió laboral s’anunciï a la Burxa, tant quan fa xerrades com normalment. per donar-se a conèixer (molt bona idea).

2-Visita dia 25 Adelson (eurovegas). Hi ha un acte a las 19 h davant de la seu de CIU ¿anem?

     – Como activitat individual: votar s la pàgina de la web del Col·legi  d’Aparelladors de Barcelona  sobre la pregunta: “Vostè és partidari que  el complex Eurovegas  s’instal·li a Catalunya?”http://www.apabcn.cat/ca_es/Pagines/inici.aspx

    – Segir Twitter: @aturemEurovegas +1

Es torna a recordar que la plataforma ha quedat el dia 25/06 a les 19h a la seu de CIU per si volem sumar-nos.

3-Xerrada del dissabte sobre el rescat, al mercat de sants (per organitzar una mica la moguda: cadires, megàfon, etc)

Un grup de companys queden el dissabte a les 11:15h per anar a buscar cadires, posar una pancarta, etc

4-Portem a coordinació de barris actes de solidaritat amb miners?

S’accepta per l’assemblea portar a interbarris la proposta de fer una caixa de resistència pels miners, no només pels cèntims sinó per visibilitzar la seva lluita. També es vol oferir la possibilita de fer pancartes per col·locar als balcons en solidaritat amb ells inclòs fer alguna cosa que coincideixi amb l’arribada de la Marea Negra a Madrid.

5-Comptes (incloses en aquest mail que ha enviat Mireia)

Com no es té una idea clara d’on surten aquests números es queda d’acord de parlar a interbarris i veure com es soluciona. L’assemblea es farà càrrec dels deutes que es van decidir assolir des d’aquesta assemblea o des de interbarris.

6-Si queden cartells del dissabte, col·locar-los, o parlar de fer una enganxada o sortida amb megafonia el divendres.

Això ja queda recollit al punt 3.

7.Valoració de les assemblees de les accions conjuntes. Per portar a interbarris (16J).

Als companys que varem assistir els sembla que el judici que es va fer va ser massa llarg, es demana que siguin accions més dinàmiques. Que la idea d’anar a casa de l’Artur Màs per fer cassolada estava bé però que eren poques persones per poder fer-la.

No va haver-hi la participació esperada, encara que hi havia gent (es planteja que pot ser pel desgast de Mordor).

6. Valoració d’accions conjuntes de barris i propostes noves

 • Accions de continuitat després del 16J?Ens remetem al punt 4.

 • Transports? Que ha interbarris es clarifiqui si s’ha reactivat o no i com funciona.

 • 15O? No tenim clar a que es refereix aquest punt, si és a les comptes ens remetem al punt 5

7. Altres coses

Radio contrabanda: volen tancar l’emissora l’Irra s’ocuparà de adherir-nos al comunicat en contra d’això com assemblea de Sants.

També s’ocuparà de twitejar-lo com assemblea i a la web de l’assemblea.

Demà a les 12h a twitter comença una campanya alerta#radios recollida de signatures contra el tancament d’aquesta radio.

La setmana que ve és la jornada de l’orgull gay el 28/06 i la mani el 30/06 es vol fer alguna cosa per visibilitzar com a barri i implicar-nos no només en assumptes que tenen a veure amb l’economia.

Surt la idea d’aprofitar un tros de l’obra que la Jenny i unes companyes fan i que té a veure amb aquest tema per representar-lo a la plaça Osca.

La Sílvia també planteja, passar un test canviant les preguntes del test típic que es fa a les persones d’altra tendència sexual, exemple: Quan et vas adonar que eres heterosexual? Què et van dir a casa?. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s