Acta assemblea indignada Sants 14 juny 2012

Ordre del dia:

1- calendari

2- Difusió

3-Assemblea 23/06

4- Can vies

5- Suport vaga miners

6- Carta exigències a nivell de barri.

7- Manifest Educació

8- Rio+20

1. Calendari.

– El grup de treball de difusió ha fet un recopilatori de les convocatòries més recents, el trobareu a http://www.somsants.net/

16/06/2012

Actes que es faran al matí;

MANIFESTACIÓ PER LA LLIBERTAT ANDREU I CONTRA LA REPRESSIÓ, LA REFORMA

LABORAL I LES RETALLADES”, a les 11h a la Conselleria Interior, Pg. Sant Joan amb Diputació

Es va parlar de sortir tots junts des de Sants però finalment ens trobarem directament a la manifestació.

A la manifestació es repartiren les octavetes del actes prevists a la tarda (judici popular i cassolada).

Actes que es faran a la tarda

CASSOLADA A LA SEU DEL PP “Anem a cercar als culpables”, 18h C/ Urgell 249

JUDICI POPULAR A LA SEU DE BANKIA, 19h Diagonal amb Aribau

Es vol fer un Judici Popular a Bankia, repetint el que va fer el 15M a La Caixa, com a mostra de solidaritat amb Grècia.

Es Començarà amb una cassolada per recollir a alguns dels imputats (Rato & co) i després s’anirà a una de les seus de Bankia a fer un Judici a Bankia c/Londres, 102-104. (pitòdrom popular, cassolades, etc.)

Totes les accions per al 16 de juny es concretaran el 15 de juny a les 19.30 hores a la Casa Groga (c/Ali Bei, 120).

Des de l’assemblea demanem que els cartells siguin més directes, i que els seus missatges no facin referència a pel·lícules, ni a coses tan específiques (molta gent no va entendre de què tractava el cartell).

  • 17/06/2012

DIGUEM NO A EUROVEGAS!CONCENTRACIÓ, Pl. St. Jaume , Barcelona,a les 19h”

  • 19/06/2012

La Comissió laboral de Sants organitza unes xerrades sobre estratègies i formes de defensa a la feina davant la reforma laboral.

DAVANT DE LA NOVA REFORMA LABORAL: AUTODEFENSA A LA FEINA!!!”

A les 20h a la plaça Osca, SANTS.

2- Grup de treball de Difusió:

-S’ha creat un grup de difusió a Sants per tal de millorar la comunicació entre les diferents comissions i l’assemblea, i sobretot per servir d’eina de difusió per totes aquelles que ho necessitin.

-Han creat www.somsants.net, un software lliure com una idea de coordinació interna de les diferents comissions de Sants, i també per fer difusió de les accions que es vulguin portar a termini .

– S’ha creat un calendari de “Eventos indignados” del barri i de Barcelona, demanen que tots els col·lectius els enviïn totes les convocatòries per donar-les difusió.

-Es demana a totes les comissions que s’uneixin a la xarxa per tal de fer un intercanvi d’informació d’allò que es vulgui difondre.

– des de difusió proposen fer les còpies d’octavetes etc. de les diferents comissions, sempre i quan les puguin fer un dissabte/divendres.

-Demanen gent per poder ajudar a dissenyar el “tablon de anuncios”, el calendari, etc.

– Propera reunió 20/06/2012 a les 19.00 hores a l’Espai Obert. (c/Violant d’Hongria, 71)

3- Assemblea 23/06/2012

  • Assemblea temàtica: “el Rescat Econòmic i les seves conseqüències”, al Mercat de Badal, de 12.00 a 14.00 hores. Aquesta assemblea en principi la porta la gent de l’auditoria del Deute? (parlar amb javi)
  • Coses que es necessiten per l’assemblea: Cartell ,fer les octavetes i repartir-les, cadires, megàfon( ciutat invisible, s’ha de anar a buscar el mateix dia).

4- Can Vies

  • Desprès de perdre la demanada davant TMB, des de Can vies ha presentat un recurs . Es farà una reunió diumenge 17/06/2012 a les 17h a Can Vies per parlar de coses que es poden fer si es perd el recurs.

5- Convocatòria vaga miners.

  • El miners han convocat vaga per al dilluns 18/06/2012. A nivell estatal es faran diferents accions, des del barri s’ha fet un comunicat conjunt recolzant la seva lluita, i es portarà al següent espai de coordinació.
  • En principi no hi ha més accions per a aquest dia, es va parlar de fer cassolades al barri o talls del carrer, però no vam concretar res més.

6- Carta d’exigències a nivell de barri.

-Es vol fer una carta /manifest com a barri de Sants amb compromisos, exigències i alternatives del barri. Una proposta en comú d’allò que volem col·lectivament.

– Es proposen fer dues assembles, la primera per al 29/09/2012.

– Hi ha un escrit ja fet que s’ha d’enviar als diferents col·lectius, comissions, perquè puguin aportar els punts que vulguin reflectir en aquesta carta.

– Es necessitarà un llistat dels col·lectius que vulguin incloure les seves propostes a la carta (com la Assemblea groga, comissió laboral,etc.)

7- Manifest Educació

-Fa unes setmanes des de l’Escola Barrufet es va crear un manifest al qual s’han afegit molts centres, i que volen lliurar l’Audiència pública del districte, el proper 10/07/2012.

– A la propera assemblea es proposarà fer alguna acció aquest dia. Es demanarà difusió als altres barris per fer una acció conjunta aquest dia.(Poble Sec)

8- Rio+20

  • Es demana informació d’aquestes jornades com a punt per a la propera assemblea.

http://rio20.net/events/cumbre-de-los-pueblos-por-la-justicia-social-y-ambiental/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s