Acta assemblea dijous 3 de maig

1.    Propostes de coses a fer el 12-15M

–    Es va parlar de fer una roda de premsa amb representants de diferents lluites, el quals puguin defendre el 5 blocs importants de la manifestació del 12M. Es farà una crida a la mobilització.

Aquesta roda de Premsa està convocada pel dijous 10 de maig a les 11h al Parc de la Ciutadella, però han quedat a les 10h el mateix dia al quiosc de la Ciutadella.

Per acabar de concretar tot el tema de la roda de premsa, es farà una reunió aquest dimarts a les 19h, ja avisarem del lloc. El manifest ja està penjat a la pàgina web.

–    El 12M es farà acampada dels barris a pl. Catalunya. En el cas de que es desallotgi l’acampada, es faran convocatòries cada dia , per cridar a la gent a tornar a la plaça.

–    Es farà una assemblea permanent.

–    Aquest dissabte 5 de maig, hi ha una assemblea per parlar de la infraestructura de la mani del 12M, ; qui porta la capçalera, etc.. Serà a les 18h , el lloc no s’ha confirmat.

–    A  nivell de Barri; en principi es va decidir que no s’acampa a la Pl. De Sants,sinó a Pl. Catalunya.

–    Sortirem en bloc des de la Pl. De Sant a les 16,30, i el següent bloc s’ajuntarà amb altres barris a Pl. D’Espanya a les 17 hores per anar a pl. Catalunya tots plegats.

–     Es va parlar de fer un taller de pancartes obert a tothom (petits i grans), acompanyat d’un Vermut , el mateix dia 12 de maig, a les 12h a la Pl. De Màlaga. Seguidament, hi haurà un dinar a les 14h.  A l’assemblea del dissabte 5 de maig, s’acabarà de concretar tema material, etc

2.    Assemblea 5 de maig.

–    Es farà l’assemblea per blocs. Els blocs a tractar seran;

•    Fòrums dels Pobles i organització 15M
•    Vindran dues persones de PUDUP, Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública.
•    Algú d’habitatge parlarà de l’experiència de l’edifici ocupat a Sants i el desnonament.
•    Es parlarà del tema del deute, i es farà l’anunci de la projecció de la pel•lícula “Interferències “ a Can Batlló aquest 19 de maig a les 17h.
•    Algú farà una cronologia dels èxits del 15M.

3.    Recull de Convocatòries

–    5 de maig;

•    11h  manifestació antifeixista en contra d’un centre social d’orientació (casal Tramuntana) feixista al Clot. 11h, mercat del Clot.
•    17h assemblea extraordinaria de barri a Pl. De Sants.

–    8, 9 i 10 de maig; vaga escoles bressol municipal. Es portaran a terme diverses accions. Més informació a  http://escolesbressolindignades.wordpress.com/

–    12 de Maig; Manifestació internacional, la manifestació és a la 18h a pl. Catalunya però sortirem en bloc des de la Pl. De Sants a les 16,30 i des de Pl. D’Espanya a les 17h. Es farà una assemblea permanent, i s’acamparà fins al 15 de maig.

–    16 i 19 de maig; acció transnacional a Frankfurt,
www.european-resistance.org
http://acampadabcninternacional.wordpress.com/2012/04/21/blockupy-frankfurt-16-19-mayo-blockupy-blockupy/

–    19 de maig; Manifestació d’autodefensa veïnal, 17h a Pl. Princep d’Asturies i Girona. Hi haurà una reunió  oberta a tothom el 7 de maig per concretar tant les diferents accions com el recorregut de la mani (ja ens avisaran de l’hora i lloc d’aquesta reunió).

COSES IMPORTANTS:
–    La propera reunió de l’Espai de Coordinació del 25 de maig que convoca l’assemblea La Marina serà a les 18’30h al local de Futura Convergència de les Cultures (mare de deu de port,407).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s