Acta assemblea dijous 3 de maig

1.    Propostes de coses a fer el 12-15M

–    Es va parlar de fer una roda de premsa amb representants de diferents lluites, el quals puguin defendre el 5 blocs importants de la manifestació del 12M. Es farà una crida a la mobilització.

Aquesta roda de Premsa està convocada pel dijous 10 de maig a les 11h al Parc de la Ciutadella, però han quedat a les 10h el mateix dia al quiosc de la Ciutadella.

Per acabar de concretar tot el tema de la roda de premsa, es farà una reunió aquest dimarts a les 19h, ja avisarem del lloc. El manifest ja està penjat a la pàgina web.

–    El 12M es farà acampada dels barris a pl. Catalunya. En el cas de que es desallotgi l’acampada, es faran convocatòries cada dia , per cridar a la gent a tornar a la plaça.

–    Es farà una assemblea permanent.

–    Aquest dissabte 5 de maig, hi ha una assemblea per parlar de la infraestructura de la mani del 12M, ; qui porta la capçalera, etc.. Serà a les 18h , el lloc no s’ha confirmat.

–    A  nivell de Barri; en principi es va decidir que no s’acampa a la Pl. De Sants,sinó a Pl. Catalunya.

–    Sortirem en bloc des de la Pl. De Sant a les 16,30, i el següent bloc s’ajuntarà amb altres barris a Pl. D’Espanya a les 17 hores per anar a pl. Catalunya tots plegats.

–     Es va parlar de fer un taller de pancartes obert a tothom (petits i grans), acompanyat d’un Vermut , el mateix dia 12 de maig, a les 12h a la Pl. De Màlaga. Seguidament, hi haurà un dinar a les 14h.  A l’assemblea del dissabte 5 de maig, s’acabarà de concretar tema material, etc

2.    Assemblea 5 de maig.

–    Es farà l’assemblea per blocs. Els blocs a tractar seran;

•    Fòrums dels Pobles i organització 15M
•    Vindran dues persones de PUDUP, Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública.
•    Algú d’habitatge parlarà de l’experiència de l’edifici ocupat a Sants i el desnonament.
•    Es parlarà del tema del deute, i es farà l’anunci de la projecció de la pel•lícula “Interferències “ a Can Batlló aquest 19 de maig a les 17h.
•    Algú farà una cronologia dels èxits del 15M.

3.    Recull de Convocatòries

–    5 de maig;

•    11h  manifestació antifeixista en contra d’un centre social d’orientació (casal Tramuntana) feixista al Clot. 11h, mercat del Clot.
•    17h assemblea extraordinaria de barri a Pl. De Sants.

–    8, 9 i 10 de maig; vaga escoles bressol municipal. Es portaran a terme diverses accions. Més informació a  http://escolesbressolindignades.wordpress.com/

–    12 de Maig; Manifestació internacional, la manifestació és a la 18h a pl. Catalunya però sortirem en bloc des de la Pl. De Sants a les 16,30 i des de Pl. D’Espanya a les 17h. Es farà una assemblea permanent, i s’acamparà fins al 15 de maig.

–    16 i 19 de maig; acció transnacional a Frankfurt,
www.european-resistance.org
http://acampadabcninternacional.wordpress.com/2012/04/21/blockupy-frankfurt-16-19-mayo-blockupy-blockupy/

–    19 de maig; Manifestació d’autodefensa veïnal, 17h a Pl. Princep d’Asturies i Girona. Hi haurà una reunió  oberta a tothom el 7 de maig per concretar tant les diferents accions com el recorregut de la mani (ja ens avisaran de l’hora i lloc d’aquesta reunió).

COSES IMPORTANTS:
–    La propera reunió de l’Espai de Coordinació del 25 de maig que convoca l’assemblea La Marina serà a les 18’30h al local de Futura Convergència de les Cultures (mare de deu de port,407).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s