Acta assemblea 1 de març de 2012

Quan? 1 de març de 2012, 20:00-23:00 (aprox)
On? Espai Obert

1. Educació.

Mireia informa de que aquest cap de setmana es quedarà la gent a dormir okupant el rectorat de la UB, qui volgui que es passi.

2. Immigració – Antirumors.

Martí informa del projecte antirumors que es desenvoluparà en la 2ona Festa Intercultural de Sants (2 juny). La info està en el mail que es va enviar. El butlletí elaborat es pot trobar a: https://acampadasants.wordpress.com/grups-treball/immigracio-interculturalitat/

La propera reunió de coordinació d’entitats serà el dilluns 5 de març a les 7pm a l’assemblea de Comerciants d’Hostafrancs (Creu Coberta), c/Callao, 9.

3. Valoració jornades d’habitatge.

El resultat es valora molt positivament. Van assistir aprox. 38 persones afectades. Existeix l’objectiu de donar-li continuitat amb reunions en el futur; hi haurà una assemblea d’afectades d’aquí a dues setmanes.

Les reunions de coordinació de la comissió d’habitatge són els dimarts a les 8pm a l’Espai Obert.

Es valora també molt positivament la difusió que es va fer amb una taula a la Plaça de Sants repartint material i un cotxe i un megàfon. La propera quedada de difusió és aquest dc 7 a les 16:30h a Can Vies per a agafar una taula i portar-la a Pç. de Sants amb tot el material de difusió de l’assemblea.


4. Valoració de l’assemblea diumenge TMB a Badal.

Molt positiva, hi havia molta gent.

Es fa una auto-crítica la falta de compromís per a currar de l’assemblea: va faltar difusió (molts cartells sense enganxar) i que al matí per a portar cadires hi érem només 4.

S’acorda fer una assemblea semblant el dissabte 24 de març a Badal sobre el tema de la feina: reforma laboral, cooperativisme… Israel s’encarregarà de fer el cartell.

Es toca el tema de que hi ha moltes convocatòries està sent complicat organitzar assemblees amb assistència decent totes les setmanes. Es proposa reduir la freqüència de les assemblees. Potser una cada dues setmanes i la setmana intermèdia fer només reunions de grups de feina i comissions. No s’arriba a una decisió.

També es toca paral·lelament el tema de tornar a fer les assemblees fora, a Pç de Sants, a Badal… Com ens diuen que la setmana vinent farà fred i tampoc s’acaba de decidir la freqüència de les assemblees futures, posposem la decisió a la següent assemblea. De moment una setmana més a l’Espai Obert.

5. Valoració no-vaga TMB i accions.

Es fa un debat on es posa de manifest el problema de la desconvocatòria de la vaga i la massa estreta relació aparent de les nostres convocatòries amb la vaga. Moltes més impressions sobre diferents temes que només es poden apreciar assistint a l’assemblea mateixa. 😉

6. Repartiment de tasques digitals.

Twitter: Paco, Javi S., Ivan.
Facebook: Oscar, Javi S.
Mail: Israel, Irene (no para ni a Lima!), Pol.
Bloc: Israel.

7. Espai de coordinació a Gràcia dv 2.

Anirà l’Oscar com portaveu de Sants, però és la darrera vegada que ho fa.

Només es parla del tema de la proposta de mani del 17 de març, alguna assemblea pensa que és massa precipitat. Depenent de les opinions que hi hagi a l’espai de coordinació es posposarà o es descartarà.

8. Burxa.

Pol informa de que a la nova estructura de la Burxa hi haurà un espai per a tractar temes relacionats amb moviments indignats, que està oberta a col·laboracions.

A la propera hi hauran dos textos, un sobre Pensar el Moment i un altre sobre les jornades d’habitatge. Es decideix ficar el de Pensar el Moment al espai “Assemblea Indignada” i el d’habitatge al espai “Sants”.

Es demana si algú pot escriure sobre el paper del Centre Social al barri. Ho farà l’Oscar.

9. Altres informacions, propostes i convocatòries.

La Ciutat Invisible organitza una serie de debats sobre l’autonomia aquest març anomenat “Quan ningú no ens representa!”. 7-9pm a la sala de conferències/reunions al costat de la tenda. +info: http://laciutatinvisible.coop/uni-invisible/quan-ningu-no-ens-representa-cicle-de-tertulies-i-debats-sobre-lautonomia/

El 13 de març a les 7pm hi ha ple del districte. Es proposa demanar molts torns de paraula i allargar-los per a obligar al regidor a quedar-se fins a tard tractant els temes que ens afecten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s