Defensem el transport públic!

Aturem l’augment de preus del transport públic!

Aturem la retallada del servei d’autobusos!
Per un transport per a tothom,
assequible i de qualitat!

…la T-10, la més utilitzada… augmenta un 12%… de 8,25 a 9,25 euros…
…el bitllet senzill s’apuja un 38% i passa a costar dos euros…

Des de l’Assemblea Indignada de Sants, volem expressar la nostra oposició a les noves tarifes de transport públic aprovades pel Govern català.

La T-10, l’abonament que representa el 70% dels títols de transport venuts, puja un euro, un 12% davant d’un IPC previst del 3,4%, i el preu de la T-50/30 puja un 10%. El bitllet senzill s’incrementa en un 38%, i passa costar 2 euros!

Aquest increment de tarifes ve a sumar-se als anuncis de les pujades als preus d’altres serveis bàsics (aigua, llum, possible repagament sanitari…) i a la situació general de pèrdua de poder adquisitiu, endeutament, precarització i atur en què es troba bona part de la població.

A l’encariment dels preus se li afegeixen, a més, les noves retallades de Transports Metropolitans de Barcelona, que causaran la reducció del servei les linies que operen el cap de setmana.

Aquestes mesures precaritzen encara més la nostra vida. Afecten a les rendes més baixes, i a sectors doblement precaritzats com les dones o la gent gran. Amb un salari mínim de 641 euros, en una país on el 65% de la població cobrem menys de 1.000 euros al mes, aquests increments són un robatori que ens hipoteca encara més la nostra vida quotidiana.

Moure’s és una necessitat, no un luxe.
Que pugin les tarifes dels bitllets, mentre la cúpula de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’embutxaca 800.779 euros en dietes, és un insult.
Fem una crida a l’organització i a la lluita, per aconseguir un transport públic assequible, sostenible i al servei de tothom.

VINE A L’ASSEMBLEA POPULAR!
DISSABTE 4 DE FEBRER DE 2012
PARC DE L’ESPANYA INDUSTRIAL, 12H

ASSEMBLEA INDIGNADA 15M DE SANTS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s