Acta assemblea 15/12/2011

Lugar: Can Vies

Hora: 20h45

Asistentes: 26 + 3 personas

1)      Ronda de noms

2)      Resum de l’acta de l’assemblea anterior: 6 de desembre

Asistencia: 6 persones + 4 de l’hospitalet

3)      Lectura de l’ordre del dia i aprobació

Es demana fer l’exercici de posar temps a cada part de l’ordre del dia.

4)      Comissions i grups de treball (total: 1h)

Es fa un comentari de que l’ordre del dia no s’ha fet el dilluns a intercomissions.

S’ha de buscar una metodología.

El ipad

Immigració

18 Desembre

12h trobada a universitat

Dinar

17h trobada a plaça espanya per agafar un bus (109) per anar al CIE de la zona franca

Al final de l’assemblea cartellada

La jornada s’ha organitzat a través de colectius que tracten temes d’immigració des de fa temps. Han unit esforços amb les assemblees del 15M

Laboral

Éxito en … Las compañeras se han unido a posteriori a las asambleas de sus barris.

Caprabo: Acción el viernes 23 a las 18h en el Capabro de carretera de Sants. Repartición de octavillas.

ITTE. Contrata de Telefonica. Sn unos 50 de origen peruano. No les pagan los festivos. Trabajan a destajo. Percal de la parra. Normalmente a las 8h en Sant Joan d’Espí. Estan pensando hacer una caja de resistencia.

UPC. Va a echar a la calle a 200 personas. Estan un poco aislaos, pero que la estructura de asambleas de trabajadores-estudiantes les acoge-respalda: no están solas!

Laboral se reúne los martes a las 19h.

Difusión

Passwords y Twitter. Requieren hacer reuniones internas.

Difusión física –distribución. El tema del butlletí es podría reprendre. La burxa tb és un espai en el que publicar. Faran assemblea el dissabte 17 de desembre.

Podem prendre nota de suggeriments de difusió. S’agraeix col·laboració pq falta gent.

Gestió sobre la información que arriba a les llistes: és diferent una llista de distribució que una llista de coordinació interna. Es proposa que difusió generi unes eines amb funcions concretes i que ens expliqui a totes com utilizar-les. Es proposa genera tb altres eines informàtiques que ens ajudin en la gestió.

Habitatge

Harán reunión interna para hablar cómo gestionar la comisión d’habitatge y el proyecto del 18N.

Habitatge 18N: Están planteando continuidad. Búsqueda de un bloque de pisos. Lee documento de principios, ex. Foment del suport mutu. Es busca coordinarse amb la xarxa de suport mutu en tema d’habitatge.

El dimarts 20 a les 18h al Centre Social de Sants hi haurà una xerrada temàtica sobre el tema d’habitatge, per la PAH.

S’ha pensat fer una oficina d’assessorament en qüestió d’habitatge.

Es demana que s’informi pròximament de l’assemblea de valoració del projecte del 18N. /  Quan es tingui un informe (està en el·laboració) s’explicarà a l’assemblea.

Respecte al comunicat llegit del 18N esvalora positivament però s’ha de buscar la manera d’incloure dins l’acció directa una estrategia per posar contra les cordes les instituciones per poder aconseguir progressos en vivenda.

Es fa un incís sobre la vida del projecte del 18N. Va néixer a partir de

Economia

L’acció del 18N ha costat 20 euros a l’assemblea (balance: gastos, gorrillas y kafetas hechas, etc)

El proceso de abogados cuesta 400 euros.

Vías de recaudación: 4 gener es fa sopador a Can Vies. Es necessita gent per la cuina/ 14 de gener es fa festeta a Can Vies a partir de les 19h fins les 2h/ dos sopadors més al febrero/ Aquest dissabte 17 de desembre.

Xarxa de suport mutu

Están en fase de debate sobre cómo afrontar problemas individuales de forma colectiva. El tratamiento del caso que afecta la persona y la respuesta/participación por parte de las integrantes de la xarxa.

Se está preparando un ban que seguramente se empezará a distribuir/colgar a partir de la semana que viene.

Educació

Assamblea groga. Vol aglutinar tota Catalunya. Sorgeixen de persones indignades però que no ténen relació directa amb el 15M.

S’estàn impulsant accions en temática d’escoles bressol perquè están fent moltes coses i no s’està informant.S’està caminant cap a la gestió privada.

S’està preparant una macro-assemblea d’educació pel 22 de gener amb totes les implicades en educación: profes, mares, alumnes, etc.

La comissió d’educació de sants està molt débil. Poca assistència.

Es fa una reflexió que és una problemática que están patint la majoria de les comissions. Reflexión sobre la disminución de la asistencia en comisiones.

  1. Jornada de reflexión de objetivos
  2. Auditoría de la deuda

Se hace un pequeño histórico. Han estado un cierto periodo trabajando la autodefinición del grupo. Se pasa una octavilla. Grupo

Se identifican tres campos de actuación del grupo: Análisis –Difusión – Acción

Somos muchos y muy interesados. Son una red compuesta de setas de diferentes lugares. Hay grupo de coord. en n-1 a nivel estatal. Hay tb diferentes colectivos. Son grupos abiertos.

Están en la fase de difusión. Irán adoptando información que vaya saliendo del grupo de análisis. Producirán un mensaje comprensible sobre la situación económica general. Relación entre los indicadores de las crisis económicas y actuaciones como la privatización de la escuelas.

Se están preparando para tener conocimiento sobre la ruptura de la integración de Europa y la desaparición del euro. Los países pasarían a tener que auditar la deuda propia.

Hay un centro dedicado al esoterismo que se ha abierto a convocatorias sociales. Es estupendo. Tiene espacio y calefacción. La comisión de comunicación de acampadabcn se reúne allí.

El grupo está creciendo a nivel territorial

DRY está pensando en generar un foro de encuentro para tratar este tema en Barcelona.

Difusión: ¿Cómo pasar a la acción?

Datos: recapitalizaciones de bancos/ relación entre flujo de capital y enriquecimiento personal/ etc.

Sábado 17 jornada sobre deuda en el Ateneu Jove de Fontana a partir de las 10h.

Ens informen sobre la detenció d’uns joves que estaven ocupant un edifici en un lloc proper. Parlem sobre quins punts de l’ordre del dia podem ajornar per la manca de temps i la desintegració de mitja assemblea.

-Eduardo León: ahdesió al manifest. S’explica què ha passat i qui és i decidim per unanimitat adherir-nos com a assemblea de Sants.

– Coordinació de barris: es demana voluntaris per anar i tractem què hauríem d’haver parlat. Es proposa posar-ho al principi de l’ordre del dia de la següent assemblea per tractar-ho amb temps.

– AG Pl. Catalunya: tindrà un caire diferent i estarà amb temps més acotat i preparat amb anterioritat.

– Valorem propers dies per fer assemblees: el dia 22 en tindrem. Fer debat sobre on i com fem les assembles a la propera assemblea.

– Autocrítica: fer assemblees menys caòtiques I més serioses. També hauríem de tractar el tema de què fer quan hi ha una contingencia que parteixi l’assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s