Acta assemblea 17/11/2011

Ordre del dia:

1. Ronda de presentacions

2. Lectura de l’Acta de l’Assembla anterior. No es va poder llegir ja que ningú no la tenia a mà, però és pot consultar al bloc de l’Assemblea.

3. Comissions

a- Laboral. Es recorda que la Comissió Laboral es reuneix tots els dimarts a les 19h. El dimarts 22 de novembre, a les 7 del matí, s’ha convocat una acció a Pl. Espanya per tal de repartir informació d’una campanya d’Expogrupo.

S’explica que les comissions laborals d’altres assemblees de barris de Barcelona han preparat una reunió pel 30 de novembre a la Casa de la Solidaritat, al Raval, per tractar de poder organitzar activitats i accions conjuntament.

b- Salut. El 4 de desembre a les 19.00h. a l’Espai Obert (C/ Violant d’Hongria, 71), es durà a terme en el marc d’una campanya d’abast mundial un taller de sexualitat femenina, que ja havia estat plantejat i aprovat en assembles anteriors.

c- Autosuficiència. S’ha preparat una jornada per tal d’iniciar un procés de reflexió i definició d’objectius de l’assemblea. La jornada es realitzarà el diumenge 27 de novembre a els 11.00h., a la Pl. Màlaga (Bonet i Buixí). Està previst que a la jornada es pugui iniciar el procés de reflexió a partir d’un llista d’objectius provisional elaborat amb el màxim de col·laboració i participació de tothom. Es pot participar en la configuració del llistat a través d’un link (http://titanpad.com/VCYZ10ceAH) o bé fer arribar les propostes per escrit a la comissió d’autosuficència, que es reuneix tots els dilluns a les 20.00h. al Centre Social de Sants, o també presentant les propostes a l’Assemblea, els dijous a les 20.00h. a la Pl. de Sants.

d- Habitatge. Degut a que un punt de l’odre del dia de l’assemblea, per la seva transcendència, és l’acció 18N d’okupar un immoble al districte de Sants-Montjuïc, aquesta acció i la resta de temes relacionats amb la comissió d’habitatge són tractats més endavant.

4. Barris

-S’informa sobre una futur trobada per tal de plantejar una mena de coordinació estatal entre totes aquelles entitats i associacions vinculades al projecte d’auditoria del deute estatal. Es pot trobar i consultar la informació a la xarxa.

-En la darrera trobada d’assemblees de barris a l’edifici 15O, en la qual en van participar 18 assemblees, es va subratllar la necessitat d’anar potenciant els objectius conjunts i el treball comú i cooperatiu. La propera trobada està prevista que es faci el proper dia 25, a les 19.30h., al barri del Clot o al Carmel, encara s’ha d’acabar de decidir.

5. Accions del 19N i el 20N

Durant la jornada de reflexió així com el mateix dia de els eleccions generals al Parlament espanyol, hi ha convocades diverses mobilitzacions a la Pl. Catalunya: des de cassolades, especialment el diumenge 20, un cop els col·legis electorals hagin tancat, fins la proposta d’acampar i prendre un altre cop la Plaça, des del divendres 18 fins el diumenge 20 al vespre. Caldrà estar atents a les informacions que aniran sorgint en relació les convocatòries.

6. Acció d’habitatge 18N

-Tot està a punt per tirar endavant amb l’acció d’habitatge del 18N. Es demana suport i col·laboració en tot allò relacionat amb l’acció i la infraestructura necessària, com per exemple que algú prengui el compromís d’anar a comprar la mateixa tarda tot allò necessari per afrontar les primeres hores d’okupació, i deixar-ho de moment a Can Vies. Es presenten un parell de famílies que estan participant en el projecte.

-S’ha convocat una manifestació que tindrà el punt de trobada a la Pl. Catalunya, a les 19.00 h., i d’allà anar juntes i junts fins el lloc escollit.

Comunicació: es demana difusió a les xarxes socials, boca a boca i col·laboració per encartellar.

Habitatge: demana informació sobre vivendes buides al barri habitatge@riseup.net

Estratègia: per l’acció del 18N es parteix de la resistència no violenta però alhora es demana no obligar a ningú a seure o quedar-se dempeus; respectar les formes personals d’actuació.

7. Valoració vaga universitats

Es valora positivament, ha estat una manifestació multitudinària, en què hi ha assistit estudiants, professorat i PAS.

8. Campanya d’alliberaments

Després de la manifestació d’estudiants està planificada una acció i es comunica que també s’ha alliberat un espai a l’Eixample (antiga seu del Banc de Sabadell).

9. Butlletí

Es planteja si incloure a la Burxa el butlletí de l’assemblea indignada de Sants i es reparteix la Burxa per a qui no la conegui.

10. Punt informatiu

Es planteja la qüestió d’on guardar el material per al punt informatiu. També es proposa muntar-lo aquest cap de setmana a l’#habitatge18N.

11. Torn obert de paraula

– Es demana que la gent participi a intercomissions per preparar l’ordre del dia.

– Demanda de puntualitat a l’assemblea, procurar començar a les 20.00h!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s