JORNADA DE REFLEXIÓ sobre els objectius de l’ASSEMBLEA INDIGNADA 15M DE SANTS (27 Novembre 2011)

¿Per què estem a la Plaça?
Quins són els motius de la teva indignació?
Per què un dia vas decidir que era millor anar a parlar amb desconegudes a una plaça que mirar per la finestra, esperant que algú resolgués la teva indignació per tú?
Què creus podem fer, juntes, per tenir una vida digna?

Jornades de reflexió sobre els objectius de l’ASSEMBLEA INDIGNADA 15M DE SANTS

L’assemblea indignada 15M de Sants us convida a participar a la jornada de reflexió i definició d’objectius, en què tractarem de respondre a la pregunta:
¿Quins són els objectius col•lectius que creus que hauria de tenir l’Assemblea Indignada 15M de Sants?

Per això, ens trobarem el diumenge 27 de Novembre, a les 11.00h, a la Plaça Màlaga (Bonet i Buxí) o a la Ciutat Invisible (si plou).
Aquest dia tenim previst dur a terme un procés de reflexió i valoració conjunta, tot treballant a partir d’un llistat d’objectius provisional, elaborat prèviament i de forma col•lectiva. Podeu participar en l’elaboració del llistat través del següent link: http://titanpad.com/VCYZ10ceAH o bé fent arribar els objectius per escrit a la comissió d’autosuficiència (dilluns a les 20.00h al Centre Social de Sants o dijous a l’assemblea del barri).
Després de la jornada sobre objectius col•lectius, es programarà una altra jornada sobre metodologia i procediments, en què es valorarà quines vies i accions seguir per tal de materialitzar aquests objectius.

Recorda:
Diumenge 27 de Novembre, 11.00 h, Plaça Màlaga (Bonet i Buixí): Objectius Col•lectius de l’Assemblea Indignada 15M de Sants!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s