Inauguració de la Universitat Indignada 15M a Sants:

Propers actes de la universitat indignada 15m de sants

Avís important: s’ha canviat l’hora del debat del diumenge a les 12h peperquè a la tarda coincidia amb l’assemblea general convocada a Plaça Catalunya.

Des de Sants comencem la Universitat Indignada, i volem convidar-vos a la primera sessió aquest cap de setmana! Tindrem una xerrada dissabte (12h) i una diumenge (12h). Parlarem de la crisi, de la globalització, del deute i de com afecta tot plegat a les nostres vides.  Totes dues xerrades es desenvoluparan a la Plaça d’Osca, <M> Pça de Sants.

Dissabte 22, 12h: Crisis i globalitzacions
El ponent serà José Aristizábal, membre del col·lectiu Maloka. Serà una visió del conjunt de globalitzacions i diferents crisis que vivim en el món actual, les de l’economia, de la guerra, del crim transnacional i de la seguretat.

Diumenge 23, 12h: Situació actual del deute
L’Ivan Gordillo, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, ens farà un repàs per la situació del deute avui en dia i la seva relació amb la nostra economia.Esteu tots convidats a assistir, perquè una formació crítica és essencial per continuar endavant! Feu difusió a les vostres assemblees, sisplau! Salut!!
Podeu trobar l’esdeveniment a facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=283758871644466

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s