Informació Comissió Immigració: “Unitat contra el feixisme i el racisme a Sants”

Els companys i companyes de la comissió d’Immigració ens fan arribar la següent informació, que van presentar ahir a l’assemblea:

Unitat contra el feixisme i el racisme” a Sants

1) Informació de la reunió:

El dimarts 4 d’octubre hi va haver una reunió al Centre Social de Sants convocada per “Unitat contra el feixisme i el racisme”: un projecte de construir un moviment sobre aquests eixos, que es declara inspirat per l’exemple d’”Aturem la Guerra” i que ha recollit ja un gran nombre d’adhesions. Per conèixer més concretament què proposen, les adhesions i les activitats es pot consultar:

http://unitatcontraelfeixisme.org/

 

2) Assistents a la reunió: 2 persones del Centre Social, 1 de la Taula Intercultural de Sants, 1 de l’Associació d’Afrocolombians, 1 persona a títol individual i 3 l’Assemblea 15-M de Sants (dos del Grup de Treball sobre Immigració).

 

3) Propostes discutides:

 

a) Constituir a Sants un grup que reuneixi el major nombre possible d’organitzacions populars i persones. Es tractaria d’un grup autònom, però lligat a la campanya.

L’objectiu general del grup seria combatre les idees racistes i feixistes. I el més immediat tractar d’impedir que algú de PxC surti elegit a les properes eleccions generals (PxC va treure 75.134 vots, el 2,4 %, a les passades eleccions al Parlament de Catalunya, dels quals 1.390 eren de Sants-Montjuic)

 

b) Les activitats que es proposen fer són:

– 28 d’0ctubre (divendres): un acte públic, el més nombrós possible, al Centre Social de Sants amb l’objectiu de presentar la campanya i començar a organitzar gent.

– 13 de novembre (diumenge): manifestació a Barcelona-

– novembre: repartiments de propaganda contra el racisme, el feixisme i les idees de PxC per tal de reduir el seu suport dins del barri i contribuir a que no tinguin diputats.

 

c) Convocar una nova reunió de la gent interessada el proper dimarts dia 11 d’octubre a les 19,30 h al Centre Social de Sants.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s