Acta 15-Set-11

– Ordre del dia: Es manté l’ordre del dia portat per Intercomissions però es mou el calendari de mobilitzacions i se’n parlarà abans que la Trobada de Barris. També s’hi afegeix la lectura i aprovació del manifest elaborat per la comissió penal de Pça Catalunya sobre les detencions inminents de gent pel que va passar el 15Juny.

– Informació de comissions:

· Difusió: Es reuneix dilluns a les 19:30 a la Pça de Vapor Vell. L’octaveta antiga i la proposta han quedat obsoletes. S’ha de redactar novament. S’ha preparat un petit esquema i s’ha penjat en un document col·laboratiu per tal de fer-ho entre tots els que vulguin participar-hi. El enllaç és: http://piratepad.net/1aGe97pTIx.

· Laboral: Es van reunir el dimecres 14 per preparar la Trobada de treballadors indignats que s’ha decidit convocar el 8 d’Octubre a Pça. Catalunya. S’ha fet una proposta que no s’ha pogut presentar a l’assemblea abans per l’urgència. Aquesta proposta parla de la creació d’assemblees als llocs de treball, empreses, etc, que respecti el sistema assembleari i que s’ubiquin a l’assemblea del barri on sigui l’empresa. També es proposa la creació d’una comissió permanent. Se’n parlarà dijous 7 d’octubre.

· Salut: Es reuneixen dilluns a les 18h. Estan treballant en propostes per portar al grup de defensa de la Sanitat Pública.

· Educació: Es van reunir per primera vegada després de vacances el dimecres 14. S’aplegaran amb el col·lectiu de Mares Indignades: es reuniran el dimecres 28 a les 20:30 a Pça Sants. També estan treballant amb la Biblioteca Popular de Can Batlló per fer-hi classes de repàs de primària i secundària. Recorden que el diumenge 18 a les 12h a l’Ateneu Llibertari de Sants (vora la Pça de la Farga) hi haurà la reunió per tirar endavant la Universitat Indignada a Sants i es demanen propostes.

· Habitatge: Es reuneixen els dilluns a les 19h a Pça de Sants. Han participat a reunions preparatòries per la manifestació del 25-S amb moltes organitzacions i assemblees. Es vol donar suport a la Plataforma de afectados por la Hipoteca. El dijous 22 de Setembre a les 13h als Jardinets de Gràcia s’ha convocat una concentració contra la banca i els desnonaments. També es vol fer una xerrada la setmana posterior al 25-S on hi parlin famílies afectades i membres de la PAH. S’anima a participar-hi.

· Immigració: Es reuneixen dimecres a les 21h a Pça de Sants.

Comunicat de la comissió penal sobre detencions de gent participant a les concentracions del 15 de Juny a la ciutadella:

Es llegeix el comunicat i s’aprova: Sants signa el comunicat.
Es pregunta com enviar suport des de l’estranger i s’explica que abans de fer-se públic i demanar suport s’està passant per les assemblees de barri per ser aprovat.

– Calendari de mobilitzacions:

· 16 Setembre: Reunió preparatòria d’una acció simbòlica a la cursa de la Mercè a les 18:30h al monument de Francesc Macià de Pça Catalunya.
Reunió per preparar la dinamització de la Trobada de Barris del 17.

· 17 Setembre: Pren la borsa i III Trobada de Barris.
Del “Pren la borsa” n’hi ha dues convocatòries: una que circula per internet a les 11h del matí a la Borsa de Barcelona i una altra proposada per la gent que assistirà a la trobada de barris, que vindran a la Borsa després de la Trobada.
De la Trobada de Barris, dissabte a les 17h al parc de Sagrada Família, se’n parlarà en un punt propi.

· 18 Setembre: Manifestació Estatal en Defensa dels Serveis Públics. Es sortirà en columnes. Es parla si marxar amb alguna columna tots plegats i es decideix que per manca de temps per difondre, cadascú surti d’on vulgui però que quedarem a Pça de Catalunya al monument F. Macià a les 19:30h per portar una pancarta de l’assemblea tots plegats.
També l’organització ens demana si podem aportar diners per pagar la difusió (cartells) i el camió per a la mani. Tot plegat fa uns 400 euros. Ens demanen 50 euros i s’aprova donar-los.

També hi ha la reunió a les 12 per preparar activitats de la Universitat indignada a l’ateneu llibertari de Sants.

· 25 Setembre: Manifestació pel dret a l’habitatge. Es demana col·laboració per difondre-la.

· 15 Octubre: Manifestació Mundial. Hi haurà reunió preparatòria el cap de setmana.

· 22 Octubre: Es la data decidida per a la reunió-debat sobre estratègies i objectius de Sants.

· 20 Novembre: Eleccions Generalíssimes. Es proposa fer xerrades informatives sobre les opcions que hi ha i les conseqüències objectives de cadascuna d’elles. Se’n deixarà el debat per properes assemblees.

– III Trobada de Barris 17 Setembre (Parc Sagrada Família 17h):

Hi va haver una reunió el dia 9 de Setembre per preparar l’ordre del dia. Es llegeix l’ordre del dia i s’aprova.

Coordinació:
Es comenta que existeixen les diferents propostes dels barris. El dia 9 es va crear un grup de treball informal que comencés a treballar amb les propostes i va elaborar un document síntesi de les propostes dels barris que es va llegir a l’assemblea.

Es parla de la postura de l’assemblea de cara a la trobada. Es discuteix si parlar-ne punt per punt o en general. Va haver-hi diferents postures. Finalment es decideix parlar-ne de forma general i donar suport a la creació d’un grup de treball interbarris que s’encarregui de consensuar una proposta per passar-la per les assemblees de barri. També s’explica el mètode que segueixen a Madrid.

S’arriba al consens que necessitem un espai de coordinació de barris quincenal per tal que les propostes puguin anar-hi i tornar amb certa rapidesa.

Es demana qui anirà de l’assemblea tant a la reunió de preparació de la dinamització el divendres 16 com a la Trobada de barris del 17. S’aixequen mans i l’assemblea els dóna suport.

Eines de comunicació:
Se’n parlarà també a la trobada de barris. Es vol potenciar i donar suport a eines com ara l’n-1.

Convocatòries:
S’aprova portar la proposta de creació de dos grups de treball interbarris que preparin propostes de cara al 15-O i al 20-N.

Es parla de la consulta que s’està plantejant sobre el 20N. Encara no està madura però es diu que la idea és que tingui punts en comú i punts locals.

– Torn obert de paraula:
Un home gran llegeix un texte que portava escrit.

Es dissol l’assemblea sense ferits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s