Acta Assemblea General 14 de Juliol

Propera assemblea  i darrera del curs:
28 de Juliol a la Plaça de Sants a les 20h.

Activitats de la setmana :

.-DIMECRES DIA 20 A LES 17:35 AL CAP DEL CARRER NUMÀNCIA SORTIM DES DEL BARRI CAP A LA MANIFESTACIÓ “ATUREM LES RETALLADES” quedarem amb la gent del Baix Llobregat a la plaça d’Espanya a les 18h per anar conjuntament fins a plaça Catalunya. ( Hi ha cartell amb la ciutat invisible)

.- Divendres 15 de Juliol a les 19:30h taller a la plaça de Sants sobre teatre de carrer en la mediació de conflictes.

.- Dissabte 16 de Juliol  el grup de treball d’educació organitza activitats lúdiques i educatives a les 16:30h a Can Batlló. A partir de les 11h del matí es començarà a organitzar l’activitat

.-Dissabte 16 de juliol  ens conviden a Jornada de Formació i debat sobre habitatge a Nou Barris.

Associació 500×20 “el Lloguer Públic i Assequible” JORNADA de FORMACIÓ i DEBAT dissabte 16 juliol 2011, 17-21h. Centre Cívic Porta-Sóller Adreça: C/ Estudiant s/n (baixos Pl. Sóller) Recorda de fer una lectura prèvia als documents. Ajudarà a agilitzar el debat i participaràs millor link descàrregues: http://500×20.blogspot.com/p/documents-de-la-jornada-formacio-debat.html

.-Dilluns 18 de Juliol de 10:30h a 12h i de 17 a 20:30h es repartiran octavetes i sobre la mani del dia 20 i es recolliran signatures contra les retallades a la Plaça de Sants a la sortida del metro al costat del quiosc.

.-Dilluns 18 de Juliol a les 19:30  a plaça de Santsfusió canvis a l’octaveta de presentació de l’asemblea.

.- Dilluns 18 de Juliol a les 20:30 Inter-comissions a la plaça de Sants per preparar la intervenció el dia 20 i després encartellada.

.-Dimarts 19 de Juliol a les 20h comissió d’accions a la plaça de Sants,es començaran a organitzar les activitats d’estiu.

.- Dimecres dia 20 a les 13h ens afegim a l’acció que organitzen les treballadores de l’ Hospital Bellvitge conjuntament a l’assemblea de l’Hospitalet i la Coordinadora del Baix Llobregat. Es tallarà la Gran Via i dinarem juntes (porta el bocata i/o la carmanyola) despre´s tronem a casa descansem i anem cap a la manifestació (17:30 al CAP de Numància , C/Numància 23).

Informe Comissions i grups de treball

Difusió: Convoquen dilluns a les 19:30 per revisar el text de la octaveta de l’acampada.

Coordinació: S’encarregarà de les relacions amb altres assemblees i de informar a l’assemblea de les reunions de les assemblees de moviment  (reunió dilluns a les 20h a pl. de Sants

Laboral: Es preveu fer una xerrada potent al setembre per començar a contactar amb les treballadores del barri (reunions dimecres a les 19h , el dia 20 no hi haurà reunió)

Informàtica: S’integra a difusió per que es veu més lògic (dilluns 19:30 a plaça de Sants).

Trobada de Barris  del Diumenge 10J:

.-S’informa que a la trobada de barris en general les assemblees veien la necessitat de establir una coordinació tot i que cal més temps per debatre millor. El 17 o 18 de Setembre ala IVtrobada de Barris es decidirà la forma de coordinació. La base de discussió és la proposta nascuda a Sants.

.- Dia 20 accions descentralitzades durant el dia (nosaltres anem a Bellvitge a les 13h)  i a la tarda manifestació 19h a pl. Catalunya ( anirà cap  ala Borsaa Foment de Treballi acabarà al parlament amb una assemblea general del moviment).

Acords de l’assemblea per portar a l’assemblea del 20J:

.           Punts que es treballaran a l’assemblea: Accions dia21. ASants s’ha decidit que no es volen accions de confrontació.

Com assemblea de Sants portem dues propostes:

.- Llençar la manifestació del 15 d’Octubre

.- Creació d’un grup de treball del moviment per treballar el tema de la consulta ciutadana.

Valoració de la Jornada del dia 9 de Juliol:

.-Econòmicament s’ingressen 135€  i ara tenim 251.68€

.-Es valora positivament la difusió tot i que es valora que varem anar una mica tard i que per properes activitats s’hauria d’encartellar 10 dies abans.

.- La paella estava molt bona tot i que va haver problemes logístics que van endarrerir tota la jornada. (Per altre costat això va permetre fer el cercavila amb menys calor i sense policia que es va cansar d’esperar).

.-Els grups de treball no havien donat importància al recorregut i no tenien els textos preparats.

.- La xerrada sobre el deute es valora molt positivament i esteu com a conclusió que el tema de no pagar el deute ha de ser més important dins del moviment.

Altres acords i proposta d’ordre del dia de la propera assemblea:

Els grups de treball podran fer octavetes temàtiques sense passar per assemblea signades com a grup de treball.

El dia 28 darrera assemblea de curs amb 3 punts principals:

.-Discussió sobre la proposta personal de consolidar l’assemblea com una associació.

.- Primera assemblea de curs.

.- Activtats a les festes alternatives del barri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s